Sähköauton latauspiste kotiin, yritykselle sekä sähköauton latauskaapeli – meiltä saa niitä!

Meiltä saat laadukkaat sähköauton latauskaapelit sekä sähköauton latauspisteet. Jos etsit edullista, mutta silti laadukasta sähköauton latauspistettä kotiin, niin tutustu tähän tuotteeseen>> verkkokaupassamme.

Kaikki myymämme mallit voidaan asentaa sekä 1-vaiheisina (3,6 kw ja 7,2 kw) että 3-vaiheisina (11 kw ja 22 kw). Kaikki myymämme mallit on varustettu myös b-tyypin vikavirtasuojalla.

Sähköauton latauspiste kotiin on mutkattomin tapa sähköautosi lataamiseen!

Ota yhteyttä myyntijohtaja Risto Takalaan, puh. 0400 100 000

179864527_630845094629920_4022183462893884905_n.jpg

Perustietoa sähköauton lataamisesta

Sähköautojen määrä on hyvässä kasvussa Suomen teillä. Erityisesti silloin, kun mukaan lasketaan sekä täyssähköautot ja ladattavat hybridiautot. Tämä johtuukin pitkälti siitä, että kuluttajat haluavat liikkua vastuullisemmin ja samalla myös vähentää hiilidioksidipäästöjä. Suurimmaksi osaksi sähköautoja ladataan tällä hetkellä vielä pääosin kotona, omaa sähköauton latausasemaa käyttäen (80% latauksista) ja loput (20%) tehdään julkisten latauspisteiden kautta.

Sähköauton lataus ei ole rakettitiedettä

Yksinkertaisesti lataus tapahtuu niin, että ensin kytketään latauskaapelin toinen pää autoon ja lopuksi toinen pää latausasemaan. Julkisella paikalla tarvitaan toki palveluntarjoajalta RFID-lätkä tai sitten kätevämpi appi älyluuriin. Appin avulla lataaminen on todella kätevää aloittaa ja lopettaa.

Millainen sähköauton latausasema käy meille?

Onko aivan sama, millaiseen sähköauton latausasemaan oman autoni kytken?

Tällä hetkellä käytössä on kolmen tyyppistä tapaa ladata sähköautoa. Ne voidaan jaotella nopeutensa puolesta hitaaseen, keskinopeaan ja nopeaan, eli DC-pikalaturilla tapahtuvaan lataukseen.

Pääosa hybridiautoista käyttää keskinopeaa latausta, kun taas täyssähköiset nauttivat pikalatauksesta. Sähköauton latausasemaa kotiisi ostaessasi on hyvä tarkistaa, minkä tehoinen laturi autossasi on.

Millainen latauspistoke sopii meidän autoon?

On tärkeää huomioida myös kaapelit.Yleisesti auton mukana tulee aina EV2-tyypin matkalatauskaapeli ja monesti myös EV 3-tyypin julkisten paikkojen latauskaapeli. Myymässämme matkalatauskaapelissa virta on säädettävissä 6–16A välillä. Suosituksen ollessa 8–10A tavallisesta pistorasiasta.

Jos haluat ottaa täydet 16A turvallisesti, on hyvä vaihtaa latauskaapeliin kolmivaihe, 16A pistoke tai ns.karavaanaripistorasia seinään ja kaapeliin vastaava pistotulppa. Oma latausasema on kuitenkin kaikkein paras ratkaisu.

EV3 Type1/Type 2 tai Type 2/Type 2-tyypin sähköauton latauskaapelilla saat autosi ladattua julkisista paikoista. Julkisten paikkojen latausasemat pystyvät syöttämään virtaa käytännölisesti katsoen niin paljon, kuin autosi laturi pystyy ottamaan vastaan. Jotkut hybridit ja täyssähköautot voivat ottaa virtaa myös nopeistakin DC-latureista.

Meiltä saat kaiken oleellisen sähköauton lataamiseen. Verkkokaupastamme löydät niin sähköauton latauskaapelit kuin sähköauton latausasematkin. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan tästä >>

Parhaat merkit ja järkevät hinnat tietysti meiltä! – Soita 040 567 6541

fujitsu-logo.jpgmitsubishi-logo.jpg