Ryhdy sinäkin energiansäästäjäksi!

ILMALÄMPÖPUMPULLA ASUMISMUKAVUUTTA KOTIISI

Ilmalämpöpumppu on erinomainen lisä talosi lämmitysjärjestelmään. Erityisesti sähkölämmitteisissä taloissa ja asunnoissa sen vaikutus sähkölaskun pienenemiseen on suuri.

Ilmalämpöpumpun avulla sekä lämmität että viilennät asuntoasi energiatehokkasti. Viilennykseenkään vaadittava energia ei syö niitä säästöjä, joita talven aikana olet pystynyt keräämään lämmittäessäsi. Keskimääräiset kulut ovat noin 1 eur/hellepäivä. Aika kustannustehokasta, eikö vain?

Ilmalämpöpumpun avulla pystyt myös puhdistamaan asuntosi huoneilmaa ympäri vuoden. Siitepölyallergiasta kärsivät huomaavat vaikutuksen hyvinkin pian, kun pumppu on asennettu. Allergiaoireet häviävät. Ilmalämpöpumppu on myös tehokas kosteuden poistaja, kun sitä käytetään jäähdytystoiminnolla.

Ehkä se kaikkein tärkein asia on kuitenkin se, että ilmalämpöpumpun avulla pystyt pienentämään hiilijalanjälkeäsi. Ilmalämpöpumppu kun ottaa kaiken tarvittavan lämpöenergiansa suoraan luonnosta. Ja juuri tämän uusiutuvan energian avulla, pystyt pienentämään asuntosi lämmityksestä syntyviä kasvihuonepäästöjä eli hiilijalanjälkeä.

OTA YHTEYTTÄ

ML-Tekniikka Oy
SEINÄJOKI
Puh: +358 50 444 2088
mltekniikka(at)gmail.com


Asiantuntijasi teollisuushallien lämmitykseen!

Etsitkö tehokasta ja energiatehokasta ratkaisua liiketoimintasi lämmitystarpeisiin? Tutustu Fujitsun teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin ilmalämpöpumppuihimme – huippuluokan teknologiaa, joka takaa optimaalisen lämpötilan teollisuushalleissa.

Miksi hankkia Fujitsun ilmalämpöpumppu ML-Tekniikalta?

Tehokkuus

Fujitsun ilmalämpöpumput tarjoavat erinomaisen lämmitystehon teollisuushalleissa. Niiden innovatiivinen teknologia takaa nopean ja tasaisen lämmityksen, luoden optimaaliset työolosuhteet.

Energiansäästö

Me ML-Tekniikalla ymmärrämme energiatehokkuuden merkityksen liiketoiminnassasi. Fujitsun ilmalämpöpumput on suunniteltu minimoimaan energiankulutusta, mikä säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Luotettavuus

Fujitsun ammattikäyttöön tarkoitetut ilmalämpöpumput ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Ne on suunniteltu kestämään vaativissa teollisuusympäristöissä, ja niiden huolto on vaivatonta.

Fujitsun suurtehoilmalämpöpumppu halliin meiltä – ML-Tekniikka Oy, Seinäjoki

Kenttäkokemus

ML-Tekniikka Oy:llä on laaja kokemus Fujitsun ilmalämpöpumppujen käytöstä teollisuudessa. Olemme itse nähneet, miten vähän ne kuluttavat energiaa, ja voimme vakuuttaa asiakkaillemme niiden erinomaisesta suorituskyvystä.

Ympäristöystävällisyys

Fujitsun ilmalämpöpumput ovat suunniteltu ympäristöystävällisiksi. Niiden edistyksellinen tekniikka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja tukee kestävää liiketoimintaa.

Vinkkejä ilmalämpöpumpun käyttöön

Seuraavat vinkit helpottavat sinua pumpun valinnassa. Vinkkeihin on kerätty muutamia tärkeitä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat oikeanlaisen pumpun valinnassa.

Lämmitysteho

Pumpun teho ilmoitetaan aina kilowattitunteina. Teho on aina mitoitettava lämmitettävän tilan koon sekä käyttötarkoituksen mukaan. Tilan koko on merkitsevä tekijä pumppua valittaessa.

Vallitsevat olosuhteet ulkona vaikuttavat myös siihen, millainen lämmitysteho pumpusta saadaan ulos. Pohjolan oloihin suunnitellut pumput selviävät Suomen talvessa keskimääräisesti paremmin kuin sellaiset, joita ei ole tänne suunniteltu.

Yleisesti ottaen pumpun lämmitysteho voidaan karkeasti laskea siten, että 1 kW lämmitysteho riittää noin 30 m2 tilan lämmittämiseen rakennuksessa, joka täyttää standardeiltaan nykyiset vaatimukset eristeiden ja normaalin huonekorkeuden osalta. Mikäli rakennuksen energialuokka on heikko tai tilan korkeus on suurempi kuin normaali huonekorkeus, tarvitaan tällöin enemmän lämmitystehoa.

Energialuokkaan vaikuttavat pääasiassa rakennuksen eristys, ilmanvaihto, ikkunoiden koko, tiiveys jne.

Lämpökerroin

Lämpökerroin (COP) ilmoittaa sen, miten paljon lämpöä pumppu pystyy tuottamaan verrattuna sen käyttämään sähköenergiaan.

Esimerkiksi, jos pumpun lämpökerroin on 2,5, tarkoittaa se sitä, että 1 kW sähköä tuottaa 2,5 kW lämpöä. Keskimääräinen lämpökerroin on vuositasolla noin 2 tai hitusen yli.

Fujitsu ilmalämpöpumput Seinäjoella saat meiltä – ML-Tekniikka Oy

Jäähdytysteho ja jäähdyttäminen

Kun pumppua käytetään jäähdyttämiseen, hyvä yleisohje on, että 1kW teho riittää jäähdyttämään 15-20m2 tilan. Jäähdytystehon huomioimiseen on katsottava rakennuksen kokonaislämpökuormaa, joka muodostuu ikkunoiden suunnasta ja pinta-alasta, katon rakenteesta, saunasta, eri kodinkoneista, valaistuksesta sekä rakennuksessa asuvien henkilöiden lukumäärästä.

Viilentäminen

Kesäaikana pumppu toimii tehokkaana viilentimenä sekä vähentää samalla sisäilman kosteutta. Vaikka sisäilman viilentämisen aikana kuluu sähköä, energiapäästöt puolestaan vähenevät. Aivan liiallisesti sisäilmaa ei kannata jäähdyttää, sillä muuten asunnon sisäpinnoille saattaa tiivistyä kosteutta, josta seuraa taasen sisäilmaongelmia.

Energiansäästö

Erittäin suotuisissa olosuhteissa ilmalämpöpumpun avulla saatetaan säästää tuhansiakin kilowattetunteja sähkölämmitteisessä talossa. Säästön määrään vaikuttaa paljon kohde ja millainen ilmapumppu on käytössä.

Väärät käyttötottumukset saavat aikaan sen, että energiansäästö jää pieneksi tai sitä ei tapahdu laisinkaan. Energiankulutus voi jopa kasvaa. Energiasäästön toteutumiseen vaikuttavat erityisesti käyttölämpötila, pumpun käyttöaika sekä laitteiston mitoitus ja energiatehokkuus.

Jos laitetta ei ole tarkoitettu Suomen olosuhteisiin, kovat pakkaset saavat aikaan sen, että säästöjä ei juurikaan kerry. Myös ulkoyksikön automaattinen huurteensulatus sekä jäähdytyskäyttö kesäisin vähentävät energiansäästöä.

Autamme sinua mielellään pumpun valintaan liittyvissä asioissa. Ja kun ostat ilmalämpöpumpun meiltä voit olla myös varma siitä, että asennuksen tekee pätevä ammattilainen.

Tervetuloa tutustumaan tehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin lämmitysratkaisuihimme! Vesi-ilmalämpöpumput ovat innovatiivinen vaihtoehto perinteisille lämmitysjärjestelmille, ja ne tarjoavat lukuisia etuja ja hyötyjä sinulle. Erityisesti niille, jotka harkitsevat öljylämmityksestä luopumista ja uuden, kestävämmän lämmitysmuodon käyttöönottoa.

Miksi valita vesi-ilmalämpöpumppu?

Ympäristöystävällisyys

Vesi-ilmalämpöpumput käyttävät uusiutuvaa energiaa ja vähentävät hiilijalanjälkeä. Ne ovat ekologinen vaihtoehto, jotka auttavat pienentämään energiankulutustasi ja säästämään luonnonvaroja.

Helppo asennus ja huolto

Vesi-ilmalämpöpumput ovat helppoja asentaa ja vaativat vähän huoltoa. Ne tarjoavat pitkäikäisen ja luotettavan ratkaisun, mikä tekee niistä sinulle huolettoman valinnan.

Vesi-ilmalämpöpumppu on tehokas vaihtoehto kotisi lämmitysjärjestelmäksi – ML-Tekniikka Oy, Seinäjoki

Tehokas lämmitys ja jäähdytys

Vesi-ilmalämpöpumput tarjoavat sinulle tehokasta lämmitystä talvella ja miellyttävää jäähdytystä kesällä. Ne säätävät automaattisesti lämpötilaa, mikä takaa sinulle optimaalisen mukavuuden ympäri vuoden.

Vanhan putkiston hyödyntäminen

Yksi merkittävimmistä eduista on se, että vesi-ilmalämpöpumppu voidaan integroida jo olemassa olevaan putkistoon. Tämä mahdollistaa sen, että vanha putkisto voidaan hyödyntää edelleen, mikä tuo säästöjä asennuskustannuksiin.

Säästöt energiakustannuksissa

Siirtyminen vesi-ilmalämpöpumppuun voi merkittävästi alentaa lämmitys- ja jäähdytyskustannuksiasi. Uusiutuvan energian käyttö säästää rahaa pitkällä aikavälillä, ja laitteen tehokkuus on omiaan vähentämään energialaskujasi.

Vesi-ilmalämpöpumpulla minimimoit kotisi lämmityskulut – ML-Tekniikka Oy, Seinäjoki

Asiakkaat, jotka harkitsevat öljylämmityksestä luopumista

Vesi-ilmalämpöpumppu on edullinen vaihtoehto öljylämmityksestä poisvaihtavalle – ML-Tekniikka Oy, Seinäjoki

Jos olet harkitsemassa siirtymistä öljylämmityksestä vesi-ilmalämpöpumpun käyttöön, olet oikealla tiellä kohti kestävämpää ja taloudellisempaa lämmitysratkaisua. Vesi-ilmalämpöpumput tarjoavat luotettavan vaihtoehdon perinteisille järjestelmille, ja niiden avulla voit nauttia tehokkaasta lämmityksestä ilman haitallisia ympäristövaikutuksia.

Miksi valita ML-Tekniikka?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lämmitysratkaisun. Autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan Fujitsun ilmalämpöpumpun. Lisäksi tarjoamme sinulle huoltopalvelun varmistaaksemme järjestelmän pitkäaikaisen ja luotettavan toiminnan.

Investoi tehokkaaseen lämmitysratkaisuun – valitse Fujitsun ilmalämpöpumput ML-Tekniikalta.

Kysy paras tarjous meiltä!

Soita 050 444 2088

Yhteistyössä